Lekkage-Loodgieter
06 40215889

Verstopping

06 40215889

Verstopping

Laat kleine loodgietersklussen geen grote problemen worden

Ontstoppen van afvoer

Een verstopte afvoer is erg vervelend. Als de verstopping ernstig is, kan deze zelfs het dagelijks leven verstoren. Omdat u het toilet niet meer goed kunt gebruiken als het niet of niet goed doorspoelt? Als er een verstopping in de keuken zit, kun je moeilijk water gebruiken of kun je de afwas niet meer doen. Het afvoergat moet dan worden geopend. Wanneer u de afvoer niet zelf heeft kunnen reinigen, is het verstandig om een ​​professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Ontstoppen voor een vast tarief

Het is transparant en duidelijk dat Lekkage-loodgieter.nl voor een vast bedrag voor altijd kan onstoppen! Voor het deblokkeren rekenen wij € 169,50. Dit omvat het gebruik van materiaal, voorrijkosten en btw ongeacht of de klus 5 minuten of x uur duurt. Zo gemakkelijk!

Dus geen verrassingen voor deze prijs. Dus geen meters, veren of andere trucjes.

Dit geldt niet voor kapotte of niet werkende materialen, daar kunnen wij uiteraard niets aan doen. Daarnaast geven wij u 8 weken garantie!

Toilet ontstoppen

De meest lastige verstopping zit in de afvoer van het toilet. Als u niet meer kunt doorspoelen of als uw toilet overloopt, moet u de afvoer van uw toilet zo snel mogelijk ontstoppen. Er zijn veel dingen die u kunt doen om vertoppingen te voorkomen. Spoel niets door het toilet dat niet bedoeld is om door de afvoer te spoelen. Denk aan nat toiletpapier, dat momenteel erg populair is, maar ook maandverband en etensresten mogen niet door het toilet worden gespoeld. Natuurlijk kan het gebruik van te veel toiletpapier ook verstoppingen veroorzaken, dus je kunt dit het beste vermijden. Als u het toilet niet zelf kunt schoonmaken met een zuiger of chemisch middel, neem dan contact op met een loodgieter om het toilet te ontstoppen. Loodgieters kunnen veren en ander gereedschap gebruiken om de afvoerleidingen van het toilet gemakkelijk te ontstoppen en het toilet weer goed te laten leeglopen.

Gootsteen ontstoppen

Spoelbakken in de keuken lopen altijd het risico verstopt te raken. Deze wordt vaak gebruikt om mee te koken, maar kan ook gebruikt worden voor de afwas als je geen vaatwasser hebt. Hierdoor belanden etensresten en vet vaak in de gootsteenafvoer. Deze resten kunnen verstoppingen veroorzaken. Zelfs als de verstopping niet erg diep is, kun je toch proberen wat je moet doen. De gootsteenafvoer is aangesloten op een sifon. Hierdoor is de kans groter dat u last krijgt van constipatie. Als u last heeft van verstoppingen, probeer dan de sifon te verwijderen. Maak daarna de sifon grondig schoon en verwijder eventuele verstoppingen. Als de verstopping zich niet in de sifon bevindt, bevindt de verstopping zich verderop in de gootsteenafvoer. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met een loodgieter om het blok te verwijderen. Met professioneel gereedschap ontstoppen onze loodgieters uw gootsteen in een mum van tijd, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw keuken.

Onstoppen van het riool

Wanneer uw riool verstopt raakt, kunnen er op veel verschillende plekken in uw huis verstoppingen ontstaan. Daarom is het belangrijk om meteen een loodgieter te bellen. Loodgieters kunnen rioolleidingen inspecteren met camera's. Zo kunt u de exacte locatie bepalen en de oorzaak vaststellen. Verstoppingen kunnen ook ontstaan ​​door schade. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan ​​door bodemdaling, graafwerkzaamheden of het doorsteken van boomwortels in het riool. Loodgietersbedrijven beschikken over alle middelen om verstopte rioolleidingen te ontstoppen en schade te herstellen.

Vraag een loodgieter bij jou in de buurt aan

06 40215889

Loodgieter services Amsterdam

Klaar om te beginnen?

06 40215889