Lekkage-Loodgieter
06 40215889

Sanitair

06 40215889

Sanitair

Loodgieterswerken rond sanitair

Wastafel aansluiten

Naast de douche en soms het bad is de wastafel een belangrijke plek in de badkamer. Hier heeft u toegang tot water en spiegels. U kunt make-up aanbrengen of scheren terwijl u ontspant. In de meeste gevallen wordt de spoelbak in de wastafelkast ingebouwd. Dit is een aangepast wastafelmeubel in de vorm van een kast, vaak met een spiegel erop. Het kan zijn dat je badkamer te klein is voor een wastafel, waardoor het kan zijn dat je alleen een wastafel met spiegel hebt. Bij het aansluiten moet de spoelbak met stevige schroeven aan de muur worden bevestigd. De belangrijkste aansluitingen zijn de warm- en koudwaterkraanaansluitingen. Als u wilt dat uw gootsteen stabiel en correct geïnstalleerd is, neem dan contact op met een professionele loodgieter met uitgebreide ervaring in gootsteenloodgieterswerk.

Toilet aansluiten

Het toilet kan als aparte ruimte bestaan, maar kan ook als sanitair onderdeel van de badkamer zijn. Toiletten kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Er zijn klassieke staande toiletten, waarbij de toiletpot op de grond staat, maar er zijn ook wandtoiletten. In het laatste geval is het aquarium meestal goed verborgen. Hangende wandtoiletten vergen iets meer inspanning omdat je een muur moet bouwen. Bij het installeren van een toilet moet de tank worden aangesloten op de toiletkraan, zodat het water in het toilet kan worden doorgespoeld. Er moeten ook afvoerleidingen worden geïnstalleerd. Afhankelijk van het type toilet is dit een afvoerleiding die door de vloer of muur loopt. Niet gewend om zelf het toilet aan te sluiten? Neem dan contact op met een loodgieter.

Sanibroyeur aanluiten

Heeft u een toilet nodig op een plek waar deze eigenlijk niet geplaatst kan worden? Je kunt hier geen gewoon toilet plaatsen, tenzij er op deze plek een brede afvoersloot ligt. Tenzij u uiteraard een verbouwing plant. U kunt echter ook desinfectiemiddeldispensers installeren, vooral om grote renovaties te voorkomen. Maar wat is het eigenlijk? Simpel gezegd is het een molen die achter een vrijstaande toiletpot wordt geplaatst of in een wandcloset wordt ingebouwd. Het voordeel is dat deze molen afvalwater, toiletpapier en ontlasting zeer fijn en compact maalt. Hierdoor spoel je toiletwater en afval door een smalle afvoerleiding. Het is belangrijk dat er een stopcontact in de buurt is, zodat je de molen kunt aansluiten. Als u de leidingen professioneel laat aanleggen door een loodgieter, heeft u de vrijheid om uw toiletruimte te plaatsen waar u maar wilt.

Direct genieten van heet water

Moet je bijvoorbeeld snel water koken om een ​​kopje thee te drinken? Eerst moet je de waterkoker aanzetten en wachten tot het water kookt. Bij Quooker is de situatie anders. Dit is een kraan die snel kokend water geeft. Giet heet water in het glas en je kunt meteen thee drinken. Wil je pasta maken? Dit gaat snel en gemakkelijk, want u hoeft alleen maar het kokende water van de Quooker in de pan te gieten en de pasta is direct gaar. Deze warmwaterkraan bespaart je veel tijd in de keuken. Bovendien levert de kraan niet alleen kokend water, maar ook gewoon warm en koud water. Bij de duurdere modellen kun je zelfs koud bruisend water rechtstreeks uit de kraan drinken. Om uw Quooker goed te laten werken, moet deze op de juiste manier zijn aangesloten om het maximale uit uw warmwatervoorziening te halen. Laat een loodgieter langskomen en deze vakkundig installeren.

Vraag een loodgieter bij jou in de buurt aan

06 40215889

Loodgieter services Amsterdam

Klaar om te beginnen?

06 40215889