Lekkage-Loodgieter
06 40215889

Badkamer

06 40215889

Badkamer

Aan een nieuwe badkamer toe?

Een nieuwe badkamer

Heeft u een verouderde badkamer in huis en is het misschien eindelijk tijd voor een verbouwing waarbij u nieuw sanitair kunt verwachten. Dergelijke renovaties zullen echter zeker veel tijd vergen en meer specialistische kennis vereisen. In dit geval kunt u altijd een loodgieter bellen. Loodgieters zijn experts op het gebied van badkamerrenovatie. Zo weet je zeker dat de leidingen goed zijn aangesloten en heb je later geen lekkageproblemen.

Radiator aansluiten

Veel badkamers hebben een interne radiator. Heeft u nog een grote, klassieke, zware handdoekradiator, dan raden wij u aan deze te vervangen. U wilt waarschijnlijk niet helemaal afstand doen van uw verwarming, maar er zijn goede alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan designradiatoren. Designradiatoren zien er mooi en elegant uit en je kunt er meestal gewoon een handdoek overheen hangen om ze te drogen. Designradiatoren zijn bovendien veel platter dan klassieke radiatoren, waardoor ze ruimte besparen. Je kunt designradiatoren ook hoger aan de muur hangen als je de muur zelf wilt. Een designradiator kan een loodgieter eenvoudig voor u ophangen. Denkt u aan een andere locatie voor uw designradiator? Een loodgieter kan u ook helpen met het aanleggen van waterleidingen.

Douchecabine plaatsen

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer is de douchecabine. Er zijn verschillende douchewanden verkrijgbaar in alle soorten, maten en stijlen. Als u van plan bent de douche op een andere locatie te gebruiken, kost dit iets meer moeite. Vervolgens moet u de leidingen voor de afvoer- en douchekranen leggen. Heeft u hier geen ervaring mee, schakel dan een loodgieter in die de leidingen vakkundig kan aanleggen. De douchecabine is doorgaans voorzien van een douchebak waarop de afvoerleiding wordt aangesloten. Ook het aansluiten van deze afvoerleiding kan lastig zijn. Professionele loodgieters hebben voldoende ervaring met het installeren van douchecabines en bijbehorende afvoerleidingen. U kunt uw douche aan een loodgieter overlaten en genieten van een comfortabele douche zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waterlekken.

Luxe wastafel

Wastafels zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. De vorm van de wastafel past meestal bij het interieur van de badkamer. Kies voor een mooie vierkante of rechthoekige spoelbak voor een elegant, modern interieur. Je kunt de wastafel ook aan je badkamermeubel bevestigen. Badkamerkasten zijn een mooie toevoeging aan moderne badkamers en mogen hier niet ontbreken. Het badkamermeubel is niet alleen esthetisch, maar past ook goed bij het badkamerinterieur en is zeer functioneel. In de badkamermeubelkast berg je alles gemakkelijk op. Ook kunt u uw spoelbak laten aansluiten door een loodgieter, inclusief het aansluiten van afvoerleidingen en spoelbakkranen.

Badkamer kraan

Kranen worden vaak gebruikt in badkamers. Het is ook de kamer in huis met de meeste kranen. Denk aan een douchekraan met daaraan een douchekop, een wastafelkraan of een kraan bij een badkuip. Kranen kunnen snel aangetast worden door kalkaanslag. Daarom is het belangrijk dat de kraan correct is aangesloten. Dit voorkomt waterlekkage, voorkomt kalkvorming en kost opnieuw veel schoonmaakwerk om kalk uit de kraan te verwijderen. Loodgieters hebben doorgaans ruime ervaring met het aansluiten van kranen. Wilt u er zeker van zijn dat uw badkamerkranen correct zijn aangesloten en langdurig comfortabel kunnen worden gebruikt? Laat dan een loodgieter de kraan aansluiten. Dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat u uw badkamerkraan volledig moet vervangen. Loodgieters kunnen sommige kranen repareren, zodat u niet onnodig een nieuwe kraan hoeft te kopen.

Vraag een loodgieter bij jou in de buurt aan

06 40215889

Loodgieter services Amsterdam

Klaar om te beginnen?

06 40215889